Groendak

Groendaken, een prachtige combinatie van natuur en architectuur, zijn een geweldige manier om uw huis energiezuiniger te maken. De plantjes op een groen dak houden de warmte binnen én buiten. In de winter bespaart dat u stookkosten en in de zomer blijft uw huis lekker koel.

Bij Kosterman Hoveniers begrijpen we dat duurzaamheid en energie-efficiëntie belangrijke overwegingen zijn voor veel huiseigenaren. Daarom zijn we trots om sedumdaken aan te bieden als onderdeel van onze diensten. Een sedumdak, ook wel een groen dak genoemd, is een dak dat bedekt is met sedumplantjes. Deze vetplantjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook een isolerende werking die kan bijdragen aan een vermindering van uw energieverbruik.

Of u nu een nieuw dak wilt aanleggen of uw bestaande dak wilt verduurzamen, een sedumdak is een uitstekende keuze. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe een sedumdak uw huis kan verfraaien en uw energieverbruik kan verminderen. Bij Kosterman Hoveniers combineren we groen denken met groen doen