Bedrijfstuin

Bij Kosterman Hoveniers begrijpen we dat een bedrijfstuin meer is dan alleen een groene ruimte. Het is het visitekaartje van uw bedrijf, een plek die de eerste indrukken vormt voor uw klanten en een aangename omgeving biedt voor uw medewerkers. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan voor het aanleggen van bedrijfstuinen.

Of u nu een volledig nieuwe tuin wilt aanleggen of uw bestaande tuin wilt opknappen, ons team van ervaren hoveniers staat voor u klaar. Wij nemen het onderhoud van uw tuin graag geheel of gedeeltelijk van u over, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Onze diensten omvatten tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinverlichting, onkruidbestrijding en bestrating. We hebben ruime ervaring in de branche en we zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij Kosterman Hoveniers streven we ernaar om een buitenruimte te creƫren die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook de waarden en het imago van uw bedrijf weerspiegelt. Of u nu een rustige, groene ruimte wilt voor uw medewerkers om te ontspannen tijdens de lunch, of een indrukwekkende entree om uw klanten te verwelkomen, wij kunnen u helpen uw visie tot leven te brengen.