Leerbedrijf

Bij Kosterman Hoveniers geloven we in de kracht van leren door te doen. Als erkend leerbedrijf bieden we jonge, ambitieuze individuen de kans om hun vaardigheden en kennis in de praktijk te brengen en te groeien als professionals in het hoveniersvak.

Onze toewijding aan het opleiden van de volgende generatie hoveniers is diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. We zijn er trots op dat we al vele jaren een door de samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf zijn. Dit betekent dat we voldoen aan de hoge normen die door de SBB worden gesteld voor het opleiden van leerlingen.

Bij Kosterman Hoveniers krijgen leerlingen de kans om te werken aan diverse projecten, zowel in de aanleg als in het onderhoud van tuinen. Onder begeleiding van onze ervaren hoveniers leren ze de kneepjes van het vak, van het ontwerpen van prachtige tuinen tot het verzorgen van planten en het onderhouden van vijvers.

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde leerlingen die graag het vak willen leren. Als je een passie hebt voor groen en bereid bent om hard te werken, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Bij Kosterman Hoveniers krijg je de kans om te leren, te groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze projecten.

Word deel van ons team en begin je reis in de wereld van hoveniers bij Kosterman Hoveniers. Neem vandaag nog contact met ons op! We kijken ernaar uit om van je te horen.