Kerstbomen verkoop

Het is weer die tijd van het jaar! De geur van dennennaalden vult de lucht en de feestelijke sfeer is overal voelbaar. We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze prachtige kerstbomen er weer zijn!

Vanaf 24 november bent u van harte welkom om onze selectie van topkwaliteit kerstbomen te komen bekijken. Dit jaar hebben we een speciale partij bomen, rechtstreeks geïmporteerd uit Denemarken. Deze bomen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zullen ongetwijfeld een prachtige aanvulling zijn op uw feestelijke decoraties.

Of u nu op zoek bent naar een boom met kluit of zonder, wij hebben de perfecte boom voor u. U kunt uw boom ter plekke uitkiezen en direct meenemen, of u kunt ervoor kiezen om uw boom te reserveren en later op te halen of te laten bezorgen.

Kosterman Hoveniers en Ploon Craft  streven we ernaar om uw kerstinkopen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Kom langs en vind de perfecte boom om uw huis deze kerst te verlichten! 🌟

Ontdek de magie van Kerstmis bij de Kerst Experience! 🎄

Gelegen aan de schilderachtige Achterweg 4, 4161 BC in Heukelum, is de Kerst Experience uw one-stop-shop voor al uw kerstboombehoeften. Zodra u aankomt, wordt u verwelkomd door de geur van verse dennennaalden en de warme gloed van feestelijke lichten.

Onze kerstboomverkoop is meer dan alleen een plek om een boom te kopen – het is een ervaring die de vreugde en verwondering van het seizoen viert. Wandel door rijen en rijen prachtige bomen, elk met hun eigen unieke charme. Of u nu op zoek bent naar een statige spar of een charmante den, u zult ongetwijfeld de perfecte boom vinden om uw huis deze kerst te verlichten.

Maar de Kerst Experience is meer dan alleen bomen. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt. Dus kom langs, warm je op met een kop warme chocolademelk, en laat de feestelijke sfeer je vullen met kerstvreugde.

Bij de Kerst Experience begint Kerstmis hier. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen de perfecte boom te vinden. Tot ziens bij de Kerst Experience! 🌟

Hoe blijft u boom mooi en groen

De gezaagde kerstbomen zijn voorzien van een speciaal gat in de stam, waardoor de boom op een Easyfix-standaard altijd recht staat. En dankzij het gemakkelijk met water te vullen reservoir blijft de boom ook prachtig mooi.

Klik hier voor meer informatie over de EasyFix kerstboomstandaard